5 bloedstollende nieuwigheden voor het Halloween-evenement van Walibi België

Van zaterdag 13 oktober tot en met zondag 04 november 2018 belooft Walibi Belgium de zenuwen van al zijn dappere bezoekers op de proef te stellen. Om in deze missie te slagen, pakt het grootste en beste* Halloween-evenement van België uit met 5 angstaanjagende nieuwigheden. Geen enkele leeftijdscategorie blijft gespaard want eens de zon ondergaat, transformeren de goedaardige monsters zich in wrede mormels die de familiale sfeer in een ware nachtmerrie omvormen.

 

Enjoy The Day…

Families met (kleine) kinderen kunnen de hele dag (tot 17u) de ware sfeer van Halloween opsnuiven zonder al te veel te schrikken. Tovenaars, circusartiesten en allerlei monstertjes wachten de kleinsten onder ons op in kindvriendelijke griezelzones om samen de gevaren van Halloween te trotseren. Ook het gloednieuwe spookhuis “Mini Monster Maze” aan het theater vlakbij de Weerwolf verwacht de dapperste kleintjes die een beetje willen griezelen. Het beloven onvergetelijke verhalen te worden om met de schoolvriendjes te delen!

Daarnaast kunnen families ook genieten van de gekende spektakels: Circus en Magic show. Meerdere malen per dag zal dit jaar in het amfitheater (gelegen in de nieuwe Exotic World) de wereldbekende mentalist Aaron Crow het publiek met verstomming slaan. Deze mysterieuze verschijning wist het te schoppen tot in de halve finales van America’s got talent en Britain’s got talent. Mystica by Aaron Crow belooft allesinds een adembenemende, mytische show te worden.

 

…Fear The Night

In het Halloween-seizoen blijft Walibi Belgium ook langer open. Tijdens de 8 nocturnes (zie data hieronder) kunnen bezoekers hun angsten tot 22u uitschreeuwen. De Twilight parade (tussen 17u en 18u) geeft het startsein voor de meest gruwelijke wreedheden. 8 huiveringwekkende spookhuizen en 7 scare zones worden dan de speeltuin van de meest bloeddorstige wezens. Eén raad: niet voor gevoelige zieltjes!

Ontsnap je aan de sadistische praktijken die de gevangenen van het hoogbeveiligde Bloc H voortdurend ondergaan? Blijf jij gespaard van het dodelijke virus die de zombies in het apocalyptische Quarantine heeft geteisterd?  Bereik je heelhuids de uitgang van Mine Blast, waar een nooit eerder geziene gasexplosie een ontzettende ravage achterliet? Durf je de confrontatie aan met de moordlustige houthakker Lumberjack, die je met schreeuwende kettingzagen achternazit? Dacht je hiermee het toppunt van pervers gedrag te hebben bereikt? Laat je dan eerst uitnodigen bij de familie Rose. Zij deden onlangs hun intreden in de Black Rose en kijken ernaar uit om jou uit te nodigen voor een uitgebreid diner. De vraag blijft natuurlijk: wie of wat wordt er opgediend?

Overlevenden kunnen bij het vallen van de avond genieten van een andere nieuwigheid: Fire show. Vuurspuwers en -jongleurs brengen spectaculaire acts waarbij vuur en vlammen langs elke kant kunnen opduiken.

 

Kort samengevat, Halloween in Walibi Belgium, dat zijn:

  • 8 spookhuizen : Black Rose – NIEUW – , Bloc H, Mine Blast, Lumberjack, Quarantine, Blood Bar, Mini Monster Maze – NIEUW -, Panic House 4D. De spookhuizen zijn gratis gedurende het eerste Halloween-weekend: 13 en 14 oktober 2018.
  • 7 scare zones : Circus, District H, Gaz Town, Metamorphobia, Quarantine Zone, Kerkhof, Phantom Land.
  • 4 gratis shows: Mystica by Aaron Crow – NIEUW – , Fire Show – NIEUW – , Circus show en Magic show.
  • 1 Twilight parade – NIEUW.
  • 350+ monsters
  • 8 nocturnes tot 22u: 20, 27, 28, 29 en 31 oktober en 1, 2 en 3 november.

 

Overleef jij de nacht ?

 

 

(*) Walibi Belgum verkreeg deze titel tijdens de laatste Diamond Themepark Awards