Scarefest weer van start in Alton Towers

Het Halloweenevenement Scarefest in Alton Towers staat al jarenlang bekend om de steengoede mazes. Dit jaar wordt het al voor de twaalfde keer gevierd. Het park kondigde de komst aan van een nieuwe maze met de naam Project 42.

 

Bij Alton Towers gaat Halloween steeds gepaard met een waar Scarefest. Dit jaar opent het park een nieuwe maze met Project 42. Bij dit spookhuis word je een onderdeel van een ondergrondse infanterie.  Scarefest wordt georganiseerd op 6, 7, 13, 14 oktober en van 19 oktober tot 2 november 2018. Het park is dan geopend tot 21 uur.

 

Spookhuizen:

 

 

Project 42

Bij Project 42 vervoeg je een ondergronds leger in een besloten samenleving. Je moet hier op zoek gaan naar een vaccin en een technicus redden. Dit vaccin moet anderen redden van een vreselijke infectie, maar raak jij hier uit zonder zelf geïnfecteerd te worden?

 

Sub Species: The End Games

Dit is een live-action horror maze waarbij de grens van alles wat Alton Towers al gedaan heeft verlegd wordt. Je daalt af naar de ondergrond, naar een post-apocalyptisch riool. Hier zal je groep opgesplitst worden en je moet je eigen route kiezen in een poging om alle wezens te ontlopen die je belagen. In tegenstelling tot de andere mazes, zullen de acteurs je hier ook aanraken. Als je het geluk hebt te kunnen ontsnappen, zal je twee alternatieve eindes bereiken, waardoor elk bezoek een andere ervaring geeft.

 

Altonville Mine Tours

Ontdek de legende van de Skin Catchers. Daal af in een recentelijk heropende mijn, waar een duister geheim verborgen ligt.. Maar let op, de Skin Catchers willen je vel. Schoonheid zit vanbinnen, als de buitenkant er niet meer is…

 

The Welcoming – Be chosen

Een mysterieuze groep, die de bossen en dieren aanbidden, leeft op een goddelijke manier tesamen. Elk jaar houden zij een festival om hun eigen interpretatie van Halloween te vieren. Dit wil zeggen de overgang tussen leven en dood. Voor de allereerste keer zullen ze buitenstaanders toelaten om dit samen met hen te vieren. Maar welke rol krijgen de buitenstaanders in deze viering. Is dit een echte initiatie?

 

House Of Monsters

Deze doolhof is er speciaal voor de hele familie. Je kan hier een online vlogger worden als monsterjager. Je gaat op pad om de waarheid over de monsters te ontdekken, het pad dat je volgt leidt tot een vreemd huis. Is dit nu een vergissing of ontdekte je een groep geesten uit de 21ste –eeuw ?