In BonBonland gaat het feest der doden weer van start

In het Deense pretpark BonBonland wordt opnieuw het dodenfestival gevierd. Tijdens het Mexicaans getinte Dia de los Muertos-evenement komen in het park de doden tot leven en jagen ze de bezoekers de stuipen op het lijf. Het evenement vindt plaats van 13 tot 21 en 27 oktober 2018.

 

Tijdens de Dia de los Muertos-dagen hangt er een griezelig sfeertje in het Deense pretpark BonBonland. Het park viert de doden van 13 tot 21 en 27 oktober 2018, telkens van 10 tot 17 uur. De vier spookhuizen openen van 12 tot 16 uur.

 

De Spookhuizen

 

Det Besatte Spejlhus 

Skeletten hebben zich gevestigd in het spiegelhuis. Stoor ze zeker niet. Dit spookhuis is gelegen in Cowboy City en belooft je ongeluk en heel wat verrassingen te brengen. Durf jij in de spiegel kijken en ontdekken wie achter je staat?

 

Viggos Gyserfest

Dit is het engste spookhuis, waar een ware party losgebroken is.

 

Junglens 8 Hemmeligheder

De Jungle der 8 geheimen bevat 8 kamers, waar in elke kamer nieuwe verrassingen zullen te ontdekken zijn. Vergeet niet dat je nooit weet wat er achter de volgende hoek staat te wachten.

 

Troldens Grotte

Het Trollenkasteel is een spookhuis voor de kinderen. Hier woont Toke Trol, de Halloweenmascotte van het park.