Parque Warner nodigt iedereen uit voor Halloween

Van 6 oktober tot 4 november is Parque Warner volledig getransformeerd om een ​​hallucinerend Halloween te vieren. Het park veranderd volledig om het leukste, meeste complete Halloween evenement aan te bieden. Dit is gericht op jonge durfallen, maar ook op gezinnen.

 

Wie Parque Warner bezoekt van 6 oktober tot 4 november zal een heerlijk Halloween evenement ontdekken. Het park biedt voor elk wat wils van enge spookhuizen tot een familievriendelijke ervaring.

 

Familievriendelijk

Doorheen de straten van het park kan je heel wat personages vinden, die samen met jou Halloween willen vieren. Achter elke hoek zullen ze jou verrassen. Zal je lachen of gillen, aan jou de keuze. Ga je op de loop, of neem je samen met hen een foto?

Op Hollywood Boulevard ontdek je een enorme heksenhoed en een reuzegrote pompoen. Wanneer de duisternis valt speelt hier speciale muziek en komt er een parade langs.

In Cartoon Village werd alles versierd met honderden pompoenen en vogelverschrikkers.

In het Old West gebied dwalen vriendelijke zombies rond.

In MovieWorld Studios kan je personages tegenkomen, die zo uit bekende films komen als: het Exorcist-meisje en JigSaw.

In DC Superheroes World hebben de vijanden van Batman (slechteriken zoals: The Joker, Harley Quinn, Poison Ivy, Enigma, de Penguin en Mr. Freeze) de stad Gotham City ingenomen. Bovendien zullen nieuwe stropoppen in de vorm van deze schurken Gotham City nog somberder maken.

 

Enge Halloween: Spookhuizen

 

Viernes 13: Campamento Sangriento

Dit is een openlucht maze waar je bekende scenes kan ontdekken uit de Friday the 13th films. Je betreedt een kamp in een bos waar je oog in oog komt te staan met Jason. Als je wil overleven, moet je zo snel mogelijk ontsnappen!

 

 

Freddy Krueger: Una Nueva Pesadilla

Hier zal je jouw ergste nachtmerrie beleven. In dit spookhuis draait alles om het horror personage Freddy Kreuger. Een Amerikaans bedrijf creëerde hier 10 beklijvende scenes uit de Nightmare on Elm Street filmreeks.

 

Pasaje del terror

Het vaste spookhuis van het park kreeg een nieuwe eindscene, die uit de film The Nun komt.

 

Nocturnes

Op zaterdagen tijdens het evenement en enkele andere dagen blijft het park geopend tot middernacht.

 

6, 12, 13, 20, 27, 31oktober en 1, 2, 3 november open tot 24 uur

7, 14, 21, 28 oktober en 4 november opent tot 22 uur

De deuren openen op deze dagen om 11.30 uur.