Halloween Horror Nightmare in Rainbow MagicLand

De meest angstaanjagende maand is opnieuw aangebroken in het Italiaanse Rainbow MagicLand. Van 13 tot 31 oktober is het park volledig in Halloweensfeer met versierde pompoenen, hooibergen, skeletten en geesten om een angstaanjagend feest te vieren.

 

Voor het eerst organiseert het park de Halloween Horror Nightmare, avonden vol angst en pure horror waarbij het park geopend is tot 22u. Op 13, 20, 27 en 31 oktober zal het park net na zonsondergang overgenomen worden door zombies die de bezoekers de stuipen op het lijf zullen jagen. De dappersten kunnen zich begeven in de 2 horror zones “Maleficium” en “Rancid Creatures”.

Daarnaast zijn er 5 zogenaamde “paden van angst” te vinden in het park. “The Streghette Stories” en “House of the Scarecrow” zijn speciaal voor kinderen tot 8 jaar. Hier kunnen kinderen hun eerste Halloween ervaring opdoen samen met hun ouders.

Voor tieners en volwassenen is er dan “Damned Clown” en “Dawn of Vampires” die je kan bezoeken vanaf 10 jaar. Ook de attractie “Demonia” zal voor de gelegenheid extra eng zijn met acteurs doorheen de attractie.

Tot slot zijn er ook nog heel wat Halloweenshows te ontdekken in het park, waaronder de HalloWinx Show voor de kleine fans van de Winx-feeën. Tijdens de show Transylvania zal je doodgaan van het lachen. Dit wordt een niet te missen show vol zang, dans en acrobatie voor de hele familie.

Tickets zijn online verkrijgbaar vanaf €24 voor volwassenen of €19 voor kinderen tot 140cm. Kinderen die verkleed naar het park komen mogen gratis binnen bij aankoop van 1 ticket voor volwassenen.

 

Bron: Rainbow MagicLand