Efteling krijgt eigen versie Monopoly spel

De Efteling heeft voortaan een eigen uitgave van het wereldberoemde gezelschapsspel Monopoly. Identity Games heeft dit spel samen met de Efteling gemaakt en het is in een gelimiteerde oplage geproduceerd. Het spel is sinds afgelopen zaterdag 13 oktober in de Efteling verkrijgbaar.

 

Monopoly is sinds 1935 het meest gespeelde bordspel ter wereld. Inmiddels zijn er meer dan 300 miljoen stuks verkocht in meer dan 50 landen. Deze unieke Efteling editie van het spel neemt fans van het bekende attractiepark mee langs tal van bekende attracties, zoals Droomvlucht, Villa Volta en de Python. De stations van het spel worden symbolisch ingevuld door de Efteling-verblijfsaccommodaties. Het spel ademt de sfeer van de Efteling. Zelfs de Kans- en Algemeen Fondskaarten staan vol met typische Efteling wetenswaardigheden en het speelgeld is ‘echt’ Efteling-geld.

“We zijn enorm trots op deze speciale Efteling-editie van het iconische Monopoly spel. Samen Monopoly spelen is, net als een dagje naar Efteling met het gezin, een mooie traditie. Zo komt er een stukje Efteling-beleving bij de mensen thuis. “ Fons Jurgens, Algemeen Directeur Efteling

Het spel wordt vanaf donderdag 1 november tevens bij Intertoy’s, Toychamp (BE) en Bol.com verkocht. De advies verkoopprijs is € 55,-