Het is Halloween time in Energylandia

Ook in Polen weet men wat Halloween vieren is, Energylandia viert dit van 18 tot 28 oktober. Het park is deze dagen versierd met duizenden pompoenen, strobalen en allerlei andere attributen. Voor de echte dapperen vindt op 17 oktober een speciale Halloweenavond plaats.

 

Van 18 tot 28 oktober 2018 vindt in Energylandia een Halloweenviering plaats. Om de echte Halloweensfeer in het park te brengen werd het park versierd met pompoenen, strobalen en veel meer. De apotheose van de Halloweenviering wordt een speciale avond op 27 oktober.

In het park kan je deze dagen heksen, geesten, zwarte katten en allerlei andere enge wezens tegen het lijf lopen. Er worden ook Halloweenspellen gespeeld, wedstrijdjes gehouden en heel wat andere verrassingen georganiseerd.

De Halloweenavond op 27 oktober wordt een viering met allerlei monsters, geesten, waterspuwers, geesten en andere wezens die niet van deze wereld zijn. Je kan dan het pretpark in het donker ontdekken, met aangepaste muziek en optredens.

 

Bron en foto’s: Energylandia