Halloween Fiësta Mortal voor de hele familie in Bellewaerde

Vanaf zaterdag 13 oktober staat Bellewaerde weer helemaal in het teken van Fiësta Mortal. De leuke mix van gehalloweeniseerde attracties, verbluffende decors, spookhuizen voor groot en klein en extra Halloween Specials maken het een leuk dagje uit voor het ganse gezin. Ceremoniemeester Don Eduardo de los Muertos krijgt gezelschap van zijn zus Doña Lucia, die zijn feest wil verstoren. Nieuw dit jaar zijn een magische bellenblaasshow, de 4D film “Happy Family” en het spookhuis “Voodoo Villains”.

 

Griezelen voor groot en klein

Halloween in Bellewaerde staat garant voor een gezellig dagje uit met het ganse gezin dankzij de leuke mix van gehalloweeniseerde attracties, verbluffende decors, tal van pompoenen, magische shows en spookhuizen voor jong en oud.

Ook dit jaar staat Bellewaerde in het teken van Fiësta Mortal, gebaseerd op het Mexicaanse feest van de doden. Ceremoniemeester Don Eduardo de los Muertos krijgt echter gezelschap van zijn zus Doña Lucia, die zijn feest wilt verstoren.

Speciaal voor de allerkleinsten is KidsPark omgetoverd tot TrollPark waar kleurrijke trollen Halloween op hun maat vieren. Dit jaar kijken jong en oud hun ogen uit tijdens een nieuwe magische bellenblaasshow en gaan kinderen op ontdekking in het Halloween Doolhof. Aan de ingang van het park kunnen de kinderen een stoere tattoo vragen waardoor ze tegen alle griezels worden beschermd.

Bezoekers genieten van de nieuwe 4D film Happy Family, een spookachtig avontuur waarbij een pretparkbezoek helemaal op hol slaat wanneer een familie in monsters verandert. De durvers kunnen terecht in 5 spookhuizen doorheen het park. In het nieuwe spookhuis Voodoo Villains staan ze oog in oog met voodoogeesten en duistere rituelen.

 

Mortal Nocturnes tot 21 uur

Bij het vallen van de avond, wordt het extra griezelig in Bellewaerde tijdens de Mortal Nocturnes op 20, 27 & 31 oktober en 1, 2 & 3 november. De verschillende decors, gethematiseerde attracties en spookhuizen krijgen een unieke Halloween sfeer over zich heen met de extra belichting, aangepaste muziek en rookeffecten. Bezoekers kunnen tot 21 uur genieten van de attracties in het park, met een muzikaal vuurwerk als afsluiter van de avond.

 

Halloween Night: voor de échte Halloween-fans

Op vrijdag 26 oktober opent Bellewaerde de deuren van 18 uur tot 23 uur voor de exclusieve avondopening Halloween Night. Tijdens deze unieke avond, gaat het er extra angstaanjagend aan toe met meer dan 75 figuranten die bezoekers de stuipen op het lijf jagen. De haunted houses krijgen een extra horrorsausje over zich heen en er worden scare zones toegevoegd in het park. Daarnaast zijn er 2 podia waarop DJ’s als Dimaro en Dj Wout het beste van zichzelf geven.

 

Praktisch

In Bellewaerde kan Halloween Fiësta Mortal gevierd worden op 13, 14, 20 & 21 oktober en elke dag van 27 oktober tot en met 4 november 2018. Voor meer info, de meest recente openingskalender en tickets, kan je terecht op www.fiestamortal.be.

Bellewaerde KNT – Halloween Night gaat door op vrijdag 26 oktober van 18 uur tot 23 uur. Tickets zijn enkel online te verkrijgen op www.halloweennight.be. Dit evenement is enkel toegankelijk voor jongeren ouder dan 16 jaar.