Fotoalbum: Six Flags Great Adventure – juni 2018

Wie Six Flags Great Adventure zegt, denkt meteen aan spectaculaire achtbanen en andere thrills. Dit park is namelijk de thuishaven de hoogste achtbaan ter wereld. Kingda Ka is een creatie van Intamin Amusement Rides en lanceert je aan 127 km/h naar een hoogte van 139 meter, waar je na enkele seconden alweer naar beneden raast. El Toro is een andere klepper van formaat in het park. Deze woodie werd door hetzelfde Zwitserse bedrijf gebouwd en heeft een hoogte van 55 meter en behaald een snelheid van 123 km/u. Ook aan achtbanen van het Zwitserse B&M geen gebrek in dit park. Denk maar aan de Stand Up Coaster Green Lantern, die vijfmaal overkop gaat. Bizarro is een andere creatie van B&M, deze achtbaan heeft Floorless treintjes en neemt je 7 maal mee overkop. Batman The Ride heeft dan weer een treintje dat onderaan de track hangt. Hypercoaster Nitro neemt je dan weer mee naar een hoogte van net geen 70 meter, voor een rit over airtimeheuvels aan 130 km/h.