Griezelen bij Kinderpretpark Julianatoren

Het is één van de populairste evenementen bij Kinderpretpark Julianatoren; Halloween. Tijdens de herfstvakantie griezelen bezoekers tijdens dit jaarlijks terugkerend event van het Apeldoornse pretpark in het Griezeldoolhof, gemaakt van echt stro, waarin echte griezels ronddwalen. Vernieuwd is het Loopspookhuis waarin je op zoek gaat naar de schat. Natuurlijk zijn er volop shows met daarin de vier populaire mascottes Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul en Julia. Geniet van Jul’s Griezelsfeest, Julia’s Halloween Dansles en de grote spookshow ‘De Spoken van Griezelstijn’. Halloween duurt tot en met zondag 28 oktober.

 

Griezelcatwalk

Gedurende Halloween presenteert Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin de Griezelcatwalk om 16:00 uur. Bezoekers die zich volledig hebben uitgedost als griezel mogen mee lopen op de catwalk waarmee mooie prijzen zijn te winnen. De hoofdprijs is een gezinsabonnement 2019. Opgeven kan 15 minuten voorafgaand aan deze show.

 

YouTube serie ‘Het Geheime Ingredient’

Op het YouTube kanaal van Julianatoren is de nieuwe serie ‘Het Geheime Ingrediënt’ te bekijken. In deze spannende serie gaan Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin aan de slag om de krachten van een heks af te nemen. Deze heks wil namelijk niet dat er Halloween gevierd wordt op het pretpark. De vraag is natuurlijk of het Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin zal lukken.

 

Griezeldoolhof

Afgelopen week rukte de brandweer uit naar Kinderpretpark Julianatoren. Er was melding gemaakt van een grote brand dichtbij het hoofdgebouw. De rook kwam echter vanuit het enorme Griezeldoolhof welke medewerkers aan het opbouwen waren. In het doolhof van stro zijn verschillende effecten geplaatst om het spannend te maken. Waaronder een behoorlijke rookpluim. Bezoekers kunnen in het doolhof op zoek naar de griezels voor het geheime ingrediënt. Bij de uitgang van het Griezeldoolhof kunnen bezoekers zelf kiezen of zij ook nog door het Loopspookhuis gaan.

 

Halloween bij Kinderpretpark Julianatoren is bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.