Freizeitpark Plohn extra lang geopend tijdens Halloweenparty

Freizeitpark Plohn organiseert dit jaar opnieuw een Halloween evenement, in tegenstelling tot vorige seizoenen zullen de poorten van het park voor het eerst tijdens deze periode tot 22 uur geopend blijven.

 

Met zone 22 breidt Freizeitpark Plohn verder op het succes van de voorbije jaren. Dit evenement bevat de grootste outdoor horror maze van Duitsland. Bij Zone 22 betreed je een verboden gebied, waar een chemisch experiment mislukte. Het leger werd ingeroepen om pottenkijkers op afstand te houden.
Bij zone 22 kan je drie horror mazes ontdekken genaamd Outbreak, Military & Junkyard (aanbevolen leeftijd Mazes: vanaf 16 jaar). Hier zullen 30 acteurs klaar staan om de bezoekers een enge avond te bezorgen. De attracties blijven draaien tot 19 uur, zodat je deze ook in het donker kan beleven. Verder kan je kijken naar een prachtige vuurwerk en lasershow en er is een speciaal Halloween show programma opgesteld.
Je kunt het evenement ontdekken op 20 en 27 oktober. Er is een speciaal avondticket beschikbaar waarmee je toegang krijgt tot het evenement, dat van start gaat om 18 uur. Dit ticket kost € 12.90 aan de kassa.

 

Bron: Plohn