Vier spectaculaire spookhuizen tijdens Halloween bij Belantis

Het Duitse pretpark Belantis pakt dit jaar uit met vier spectaculaire spookhuizen tijdens haar Halloween evenement. Ga op een mysterieuze expeditie in de piramide en ontmoet bloeddorstige vampiers en andere enge figuren. Van 27 tot 31 oktober is het park geopend van 10u tot 20u.

 

De vier themawerelden van Belantis worden in een herfstjasje gestopt, samen met de 60 attracties die het park kan aanbieden. Meer dan 30 schrikacteurs zorgen er voor dat de bezoekers de doolhoven met kippenvel zullen verlaten.

Twee van de spookhuizen zullen terug te vinden zijn in de Belantis piramide, waar dappere bezoekers op expeditie kunnen trekken naar lang verlaten grafkamers waar ze levende mummies, ondode farao’s, slangen en gigantische spinnen zullen tegen komen.

Het middeleeuwse labirinth “Labyrinth Of Avalon,” werd vervloekt door een plaag, een waar horrorverhaal. Je vindt er afgehakte hoofden, doodskisten en met bloed besmeurde beulen die op hun slachtoffers die uit films als Lord Of The Rings en Game Of Thrones lijken te komen.  

Het sprookjes labyrint, bedoeld voor kinderen vanaf zes jaar, is een veel rustigere maze. Enge personages uit sprookjes zullen hier de kinderen aan het schrikken brengen.

Drie van de vier spookhuizen kunnen bezocht worden tijdens de weekends van 13 en 14 oktober en 20 en 21 oktober. De minimumleeftijd is 16 jaar.

Behalve de spookhuizen zullen ook gezinnen zich ten volle kunnen amuseren in een sfeervol park vol pompoenen, appels, bladeren, maiskolven en strobalen. Daarnaast zal een vuurshow de ogen van de gasten laten schitteren. Een vuurwerk zal een mooie afsluiter vormen van de dag.