Fotoalbums: Roomse pretparktoer

Themeparkfreaks Nathan en Lennert trokken afgelopen zomer doorheen Rome, waar heel wat kleine parkjes terug te vinden zijn. In elk van deze parkjes gingen de heren uiteraard voornamelijk om de coastercredits af te vinken, waaronder heel wat Big Apple en Dragon baantjes.

 

Lagolandia:

Lagolandia is een klein pretpark dat we bezochten tijdens onze trip in Rome. De reden dat we hier kwamen was de achtbaan Dragon, een single helix coaster van Zamperla. Het kleine parkje biedt daarnaast nog enkele kleine attracties voor kinderen. Bekijk hieronder ons fotoalbum van Lagolandia.

Dragon Park:

Dragon Park is een heel klein attractiepark dat zich net buiten de Italiaanse stad Rome bevindt. We bezochten het parkje tijdens onze trip vanwege de achtbaan Dragon. Het attractieaanbod bestaat verder uit een paar kinderattracties en speeltuigen. We namen onderstaande foto’s voor jullie mee.

Luna Park Cocco:

Luna Park Cocco is een klein pretpark dat net buiten Rome gelegen is. In dit park bevindt zich één achtbaan, Brucomela, een big apple. Het aanbod bestaat verder uit een handjevol kinderattracties en springkastelen. We bezochten dit pretpark tijdens onze pretparktrip door Rome en brachten onderstaande foto’s voor jullie mee.

Luneur Park:

Luneur Park is een pretpark dat middenin Rome ligt. Wij bezochten het park op een avond tijdens onze pretparktrip door de Italiaanse stad vanwege de twee achtbanen die het park in haar bezit heeft. De eerste is de dit jaar geopende spinning coaster Spinner van EOS Rides. Daarnaast heeft het park ook een grote big apple met een bijzondere lay-out. Het park bevat voor de rest tal van kinderattracties en is opvallend leuk aangekleed en best groot in oppervlakte, waardoor het zonder twijfel het meest professionele kinderpark van Rome is. Bekijk hieronder de foto’s die we maakten in Luneur Park.

Fantasialand:

Fantasiland is een klein pretparkje dat net buiten de stad Rome en vlakbij de Italiaanse kust ligt. Het bevindt zich daarnaast ook vlak naast het attractie-, water- en dierenpark Zoomarine. Het park bevat één achtbaan, Basotto, een big apple-achtbaan die gebouwd werd door CETI. Daarnaast heeft het park nog een reeks kinderattracties en een gekke, overkop draaiende ring. We bezochten het pretpark tijdens onze trip door Rome en brachten onderstaand fotoalbum mee.

Luna Park:

Luna Park is een zeer klein pretpark dat zich middenin de Italiaanse hoofdstad Rome bevindt. We bezochten het park vanwege haar enige achtbaan Niagara, een single helix coaster. Het park biedt daarnaast nog enkele kinderattracties. Bekijk hieronder ons fotoalbum van Luna Park.

 

Cartoon Park:

Cartoon Park is een heel klein kinderpretpark dat gelegen is middenin Rome. We bezochten dit pretpark tijdens onze trip door Italië voor de achtbaan Fantasy Roller, een zeer kleine achtbaan. Het parkje biedt overigens nog enkele kinderattracties. Bekijk hier de foto’s die we maakten in Cartoon Park.

Oasi Park:

Oasi Park is een klein pretpark dat middenin het stadscentrum van Rome ligt. Het park heeft één achtbaan, Mini Mouse, die gebouwd is door Interpark. Voor de rest heeft het park nog een reeks kinderattracties en spelkramen. We bezochten het park, dat een opvallend gezellige sfeer had, tijdens onze trip door Rome. Bekijk hieronder de foto’s die we meebrachten uit Oasi Park.

Eden Park:

Eden Park is een klein pretpark dat middenin de Italiaanse stad Rome ligt. Het park is in het bezit van één achtbaan, Brucomela. Het aanbod wordt verder aangevuld met enkele kinderattracties en verschillende spelletjes. Wij bezochten het park gedurende onze trip door Rome en brachten onderstaand fotoalbum voor jullie mee.

Family Park:

Family Park is een klein parkje in het stadscentrum van Rome. We bezochten het park op een avond gedurende onze trip door de Italiaanse hoofdstad. Het park is in het bezit van één achtbaan, die de naam Speedy Bruco draagt. Het is een kleine, aangedreven achtbaan die gebouwd werd door CAM Baby Kart. Het zeer kleine pretpark biedt daarnaast nog enkele kinderattracties en diverse spelletjes. Bekijk hieronder ons fotoalbum van Family Park.

Parco Morelli:

Parco Morelli is het laatste park dat we bezochten tijdens onze achtbaantrip door Rome. Het is een klein park dat de thuisbasis is van één achtbaan, Le Tour de Paris. Deze leuk aangeklede achtbaan is gebouwd door de SBF Visa Group. Het park heeft daarnaast nog enkele draaimolens en speeltuigen voor kinderen. Bekijk hier de foto’s die we meebrachten uit Parco Morelli.