De Grandioze Mickey Mouse Party: Feest in Disneyland Paris voor 90 jaar Mickey

Disneyland Paris viert 90 jaar Mickey Mouse met de ‘De Grandioze Mickey Mouse Party’. Zie Mickey vrolijker dan ooit tijdens zijn fantastische feest dat start op 1 oktober 2018 en maar liefst 90 dagen duurt! Dit jaar staan het Halloween -en kerstseizoen in Disneyland Paris 100% in het teken van Mickey met een hele feestelijke agenda.

 

90 DAGEN 100% MICKEY… #Mickey90

Mickey steelt van 1 oktober tot en met 4 november de show met een gloednieuwe paradewagen ‘Mickey’s Illusion Manor’ in de parade Mickey’s Halloween Cavalcade. Mickey kan niet wachten om je zijn trucs te tonen op deze wagen vol verschijningen en verdwijningen! Daarbij wordt hij geholpen door enkele grappige zombies en Kwik, Kwek en Kwak. Ook Minnie, Donald, Katrien, Knabbel en Babbel, de Drie Kleine Biggetjes en vele anderen Disney Figuren zijn te zien op hun eigen paradewagens, volledig uitgedost in herfstkleuren.

 

Op 1 oktober opent ook de nieuwe attractie ‘Mickey’s PhilharMagic’ in Discoveryland in het Disneyland Park. Het is een unieke attractie in Europa met een 4D ervaring in het Discovery Theater waarin Mickey en Donald de gasten meenemen in de wondere en muzikale wereld van de grootste Disney klassiekers, zoals Aladdin, De Kleine Zeemeermin en The Lion King.

 

Tijdens het kerstseizoen van 10 november 2018 tot en met 6 januari 2019 verrast Mickey de gasten met een muzikale show vol plezier waarin hij zelf het drumstel bespeelt! ‘Mickey’s Christmas Big Band’ in het Animagique Theater in het Walt Disney Studios Park speelt ieders favoriete kerstliedjes in een liveshow met zangers, muzikanten en Disney Figuren. In het Walt Disney Studios Park kunnen de gasten ook genieten van een vrolijke show met een verrassing voor Mickey op het podium aan de voet van het Hollywood Tower Hotel.

 

Tijdens de 90 dagen van ‘De Grandioze Mickey Mouse Party’ is Disneyland Paris ook feestelijk versierd. Enorme verjaardagstaarten vol met kleuren duiken op in de vijf landen van het Disneyland Park. En op Mickey zijn echte verjaardag op 18 november 2018 wordt er tevens een hele speciale verrassing georganiseerd.

 

Het is tijd om 90 jaar plezier met Mickey te vieren in Disneyland Paris!