Fårup Sommerland opent 2 nieuwe attracties in 2019

Volgend jaar zal het Deense Fårup Sommerland uitpakken met twee nieuwe attracties voor de hele familie. Het zal hier gaan om een interactieve molen, waarbij de gasten zelf een motor kunnen besturen, en een upgrade van hun populaire kettingmolen.

 

In het nieuwe seizoen zal Fårup Sommerland zich volledig richten op gezinnen door twee familieattracties te openen. Ze hopen hiermee een breder publiek aan te spreken en iets te bieden voor de ganse familie.

De eerste nieuwigheid is een Apollo sidecar van het Italiaanse Technical Park, zoals we deze ook kennen uit Tripsdrill. Hierbij hebben de inzittenden invloed op het ritverloop. De passagiers kunnen aan de gashendel draaien, waardoor de gondel hoger zal zwaaien en je tot 80 graden kan kantelen. Het is de eerste in zijn soort die zal openen in Denemarken.

Daarnaast zal men ook hun reeds bestaande kettingmolen een upgrade geven, waarbij de molen er zal uitzien als een boom. De dubbele stoelen die ze reeds hadden zullen hiermee verdwijnen en men zal enkel nog individuele stoelen gebruiken.

Het park is nog op zoek naar namen voor deze nieuwigheden en roept daarom de hulp in van zijn bezoekers. Via de Facebookpagina van het park kan je suggesties doorgeven en maak je kans op een abonnement voor volgend seizoen.

 

Bron: Fårup Sommerland