Deze winter magisch Lichtfestival in Plopsaland De Panne

Deze winter zal Plopsaland De Panne opnieuw omgetoverd worden tot een magisch winterlandschap met kerstbomen en feestelijke versieringen doorheen het ganse park. Dit jaar presenteert men voor het eerst het Lichtfestival dat je nog meer zal doen wegdromen in de koude wintermaanden.

 

Van 1 december tot 6 januari vindt in de weekends en gedurende de kerstvakantie Winter Magic plaats in Plopsaland De Panne. Er is een ijspiste voorzien op het Dorpsplein en opwarmen kan je aan één van de vele kampvuren die doorheen het park verspreid staan. Vanaf 22 december is er ’s avonds dan ook een Winter Parade met fonkelende verlichte kostuums.

Nieuw dit jaar is het kleurrijke Lichtfestival op de Big & Betsy Hoeve. Er zullen verschillende lichtsculpturen te vinden zijn van onder andere Samson, Kabouter Plop of Prinsessia. Plopsa deelde onlangs de voorbereiding voor dit nieuwe evenement waardoor we al een idee krijgen van wat we mogen verwachten.

Het zal een magische en betoverende kerst worden in de Plopsa-parken want ook in de indoorparken vinden er winterevenementen plaats. Kabouter Klus neemt de leiding in Hasselt en Maya zorgt voor de sfeer in Coevorden.

 

Bron: Plopsa