Bibber en beef in Parc Asterix tijdens Peur sur le parc

Ook dit jaar keert de angst terug naar Parc Asterix. Dit tijdens het Halloweenevenment Peur Sur Le Parc. Tussen 6 oktober en 4 november ontdek je animatie en spektakel in de straten van het park. Er vinden vier buitengewone nocturnes plaats op 31 oktober, 1, 2 en 3 november en verlengde dagen op 13, 20, 27 en 30 oktober.

 

Animaties ook voor de kleinsten

In het hele park wordt aangeduid hoe eng de verschillende attracties zijn: ‘petit frisson’ of ‘kippenvel’ voor de allerkleinsten, ‘frayeur modéré’ of ‘gematigd beangstigend’ voor het hele gezin en ‘grosse terreur’ of ‘je grootste nachtmerrie’ voor de meest onbevreesde bezoekers.

 

L’étrange atelier des citrouilles

De beroemde Halloween-lantaarns hebben geen geheimen meer voor onze kleine Galliërs! Onder leiding van twee kunstenaars maken de kinderen hun eigen lantaarn. De pompoenen worden de hele dag tentoongesteld in het atelier en elk kind kan aan het eind van de dag in het Park zijn/haar angstwekkend werk ophalen. De ouders worden uitgenodigd het werk in uitvoering van de beeldhouwers in spé te komen bekijken.

 

La forêt d’Idéfix

In het Forêt d’Idéfix kunnen de allerkleinsten een route door de levende tuin bewandelen. Tussen al het groen zitten levensechte wezens verborgen!

 

Behoorlijk eng

Voor het hele gezin, stap in de omgetoverde attracties en ontdek onze kwade wezens en fantastische monsters!

 

Magna Maleficus (show)

In deze familie wordt men tovenaar van vader op zoon. Niemand is bestand tegen de hypnotische krachten van deze schrikbarende persoon. Betovering of vervloeking…hij beslist!

 “Magna Maleficus” is een magische voorstelling in het Théâtre de Panoramix en vindt alleen plaats tijdens “Peur sur le Parc”.

Waar in het Park: Théâtre de Panoramix.

Niet geschikt voor kinderen onder de 12.

 

Les chaudrons infernaux (Les chaudrons)

Draai rond, schreeuw, maar pas op, jullie zijn niet alleen… De spoken en geesten zijn ook van de partij.

 

Le Transdemonium

Een raad: gillen heeft geen zin. Diep in de onderaardse gevangenis zal niemand je horen behalve de spoken die in het Kasteel wonen. Onverwachte versnellingen, enge geluiden, plotseling remmen…pas op de heksen en skeletten die je proberen te laten schrikken. Brrrr…

 

Le chemin des sorciers (National 7)

Het bekende circuit is betoverd! Ga in een oude rammelkast zitten en wees klaar voor een hobbelige rit.

 

Voor de dappersten

 

La Colère d’Anubis

In het museum “Het Toevluchtsoord” heeft de inventarisatie van een collectie uit het oude Egypte enkele misnoegde geesten bevrijd. Niemand weet welke gedaantes ze aannemen wanneer ze uit hun tent worden gelokt. Stap binnen, maar wees op uw hoede … Betreden op eigen risico!

 

Mission Perdue (3D-ervaring)

Vertrek op expeditie tussen de sterren en ga op zoek naar de vermiste bemanningsleden op een onbekende planeet. Ontmoet de derde soort.

 

La Maison de la Peur (vanaf 16 jaar)

 Dr. Cérébrus – psychiater en alchemist wanneer het hem uitkomt – hypnotiseert moedige durfallen en neemt hen mee op sleeptouw tijdens dit initiatieparcours. Vampiers, levende doden en andere vreemde gedrochten zijn uw grootste nachtmerrie!

 

Métamorphosis  (show)

De verbluffende transformatie van een man in een “schepsel”. Een mens die zich transformeert en wezen, adembenemend!

Meerdere voorstellingen per dag in de Cinématographe, tegenover de atttactie “Le chemin des sorciers”.

(Niet geschikt voor kinderen onder de 14).

 

4 speciale nocturnes op 31 oktober, 1, 2 en 3 november van 19u tot 1u

 

Inferno, de vuurshow

Vuur en percussiespektakel. Op het podium zullen artiesten met vuur spelen en andere pyrotechnische effecten zullen je verstomd doen staan.

 

Le drakkar fantôme

Het Drakkar-spook, gevolgd door zijn monsters, zullen in een parade doorheen het park trekken aan het einde van de avond voor een laatste enge toevoeging…

 

Avondshow Ozlris

Mis deze voorstelling voor Ozlris niet! Licht- en geluidshow, videomapping en waterspelen, een hypnotiserende ervaring!