Nieuw spookhuis en show voor Walibi Belgium

Vanaf 13 oktober beginnen de meeste pretparken in ons land opnieuw aan de populaire Halloween periode. Het grootste Halloween-evenement van België is natuurlijk die van Walibi Belgium en die heeft dit jaar opnieuw enkele nieuwigheden.

 

Net zoals vorig jaar blijft men bij het verschil tussen dag en nacht. Het concept van“Enjoy the day, fear the night” komt dus terug, maar daarnaast zijn er toch wel enkele veranderingen op te merken. Dit jaar zijn er maar liefst 8 spookhuizen, 7 scare zones en 4 shows te beleven.

 

Nieuw spookhuis

We moeten jammer genoeg afscheid nemen van Villa 13 en Project InvaZion, maar in de plaats krijgen we wel een gloednieuw spookhuis genaamd Black Rose. Deze komt op de plaats van Villa 13 en krijgt net als het vorig jaar geopende Bloc H 5 doodshoofden en is dus extra intens. Dit zal ook een betalend spookhuis worden, maar op 13 en 14 oktober zullen deze naar jaarlijkse gewoonte gratis te bezoeken zijn.

Naast deze 2 huizen kunnen we dit jaar opnieuw genieten van Mine Blast, Lumberjack, Quarantine en Panic House 4D. natuurlijk is ook de Blood Bar van de partij en is er voor de kinderen een nieuw Mini Monster Maze.

 

Spectaculaire shows

Daarnaast komt Aaron Crow dit jaar met zijn show naar Walibi Belgium, waar hij 3 maal per dag zal optreden tijdens gewone dagen en is er een vierde show tijdens nocturnes. Ook is er dagelijks een circus- en magieshow te zien zoals vorig jaar en komt ook de vuurshow terug tijdens de nocturnes.

 

Scare zones

Dit jaar komen er geen nieuwe scare zones, maar kunnen we wel opnieuw genieten van ondermeer District H, Gaz Town en Quarantine Zone. Voor de kleinsten onder ons is er ook Phantom Land.

 

Halloween vindt plaats op 13 en 14, 20 en 21 oktober en elke dag van de herfstvakantie (van 27 oktober tot en met 4 november). Dit jaar zijn er 8 nocturnes op 20, 27, 28, 29 en 31 oktober, en op 1, 2 en 3 november waarbij het park open is tot 22u.

 

Bron: https://halloween.walibi.be/nl