La Ronde opent met Chaos een Larson Looper in 2019

Het Canadese pretpark La Ronde, onderdeel van de Six Flags-groep, krijgt volgend jaar haar eigen exemplaar van de Larson Looper-attractie. De nieuwigheid zal een hoogte krijgen van 22 meter en neemt berijders mee voor een duizelingwekkende rit.

 

 

In La Ronde zal in 2019 een nieuwe flatride openen, al noemt de groep dit graag een nieuwe coaster. Chaos wordt een zogenaamde Larson Looper, welke gebouwd wordt door het Amerikaanse bedrijf Larson International.

Bij deze attractie gaan de inzittenden voorwaarts en achterwaarts door een looping. Eerst schommel je heen en weer tot er voldoende snelheid opgebouwd is om volledig ondersteboven te gaan. Een serie van 360° rondjes volgt door de looping waarbij je af en toe volledig ondersteboven zal stilhangen.

In het treintje is plek voor 24 personen. De attractie zal openen in de lente van 2019.

 

Bron en foto: La Ronde