Karls Erlebnis-Dorf Elstal plant themagebied met waterattracties

Het Duitse pretpark Karls Erlebnis-Dorf Elstal zal na de opening van een achtbaan en een indoorzone dit jaar, ook volgend jaar de nodige nieuwigheden aanbieden. In 2019 zal het park een nieuw gebied openen met meerdere waterattracties.

 

Karls Erlebnis-Dorf Elstal lijkt te blijven uitbreiden, dit jaar opende het park met K2 haar allereerste achtbaan en later dit jaar zal een nieuwe indoorzone geopend worden met meerdere attracties. Voor volgend jaar staat een gebied met waterattracties op de planning.

Het park deelde onlangs hierover een eerste concepttekening, waarop we al meerdere attracties kunnen herkennen. We herkennen op de tekening meteen twee waterspeelplaatsen met meerdere glijbanen, een jetski-carrousel, bootjes en twee Nautic Jet attracties.

De bedoeling van het park is uit te groeien tot een echt resort, hiervoor staat een hotel op de planning voor 2021.

 

 

Bron en foto: Karls Erlebnis-Dorf