Het circus strijkt neer in Liseberg tijdens Halloween

Bij Liseberg neemt een vreemd circusgezelschap haar intrek. Voor de vreemde personages van Circus Bisarr is entertainment meer dan enkel humor, het is bloedserieus! In de oude circustenten en de kleurrijke lichten ligt iets op jou te wachten. Iet s dat zo eng is dat het je kippenvel zal bezorgen. Eens je binnen gaat, kom je er misschien nooit meer uit.

 

Dit jaar zal er nog meer horror te ontdekken zijn tijdens het Halloween evenement in Liseberg, het gaat van start op 12 oktober. De grote nieuwigheid van het jaar is Cirkus Bisarr, een grote horrorzone vol ervaringen die je maag zullen doen keren. Je komt er in aanraking met enge clowns.

“Bij Cirkus Bisarr zal je niet weten wat je te wachten staat,” vertelt Sandra Leiknes, horror producer bij Liseberg. “Clowns en de balans tussen humor en horror zijn dankbare thema’s die velen niet zo leuk vinden.”

Ook andere personages zullen voor het eerst daglicht zien, of eerder het nacht donker, de zombies. De bouw van de Dive Coasters zorgde er voor dat deze enge wezens tot leven kwamen. De horror maze Zombie, in District Z, zal opnieuw openen in de Myths en Legends zone naast Balder, Loke en Valkyria.

“De outdoor horror zones zijn anders als de mazes, hier ben je minder beschermd en de ervaring is veel sterker,” gaat Sandra verder. “ Ongeveer 200 acteurs werden ingehuurd om de gasten angst aan te jagen. “

Nog nieuw dit jaar is de horror attractie voor de jonge bezoekers genaamd Shocker. Hier ontdek je skeletten en bloederige operatiezalen, gevangeniscellen en monsters, vanop een veilige afstand. Je zit zelf in een bewegende kooi.

Hoewel er doorheen het park heel wat horror te vinden zal zijn, hoef je je geen zorgen te maken bij je bezoek. Er zijn nog meer dan genoeg familievriendelijke zones vol herfstplezier.

“De bezoekers kunnen zelf kiezen welke zones ze bezoeken en hoe eng het mag worden,” vertelt Lotta Carlsbogård, hoofd Creative Development bij Liseberg. “Maar iedereen zal een geweldige Halloweenervaring krijgen!”

Het evenement loopt van 12 tot 14 oktober, 19 tot 21 oktober, 26 tot 31 en van 1 tot 4 november.