Eerste werkzaamheden aan boomstammen Plopsaland De Panne zijn begonnen

Het is al een tijdje bekend dat de Boomstamattractie van Plopsaland De Panne volledig zal gerenoveerd worden. Wie het park bezoekt kan de eerste werkzaamheden al zien. Officieel is er nog niets bekendgemaakt over het thema dat gebruikt zal worden, maar we vermoeden dat dit niet lang meer zal uitblijven.

 

De Boomstammetjes van Plopsaland De Panne is een van de oudste attracties in het park. Deze waterattractie stamt nog uit het Meli-tijdperk en opende voor het eerst in 1989. In die tijd gingen deze door het leven als Splash. Na de overname door Plopsa veranderde dit in Het Kasteel Van Koning Samson, om later simpelweg Boomstammetjes te worden.

Na al die jaren begon het duidelijk te worden dat een renovatie aan de orde is. Dit lijkt nu daadwerkelijk te gaan gebeuren. De eerste werkzaamheden zijn al gespot, waarbij delen van de aankleding verwijderd worden.

Wat het nieuwe thema zal worden van deze attractie is tot op heden nog niet officieel meegedeeld.

 

Andere werkzaamheden

De Boomstammetjes is niet de enige attractie die een nieuwe aankleding krijgt. Onlangs maakte het park nog bekend dat de zone rond achtbaan Rollerskater in het teken van K3 zal komen te staan. Ook zijn de eerste werktuigen gespot op de site waar het hotel gebouwd zal worden.