Fiësta Mortal in Bellewaerde dit jaar grootser dan ooit

Don Eduardo de los Muertos keert ook dit jaar terug naar Bellewaerde om Fiësta Mortal te vieren. Samen met zijn trollen zullen ze het park opnieuw omtoveren tot een prachtig versierd decor om dit dodenfeest in de verf te zetten. Echter zal het feest verstoord worden door een mysterieus persoon…

 

Vanaf 13 oktober wordt Bellewaerde opnieuw het decor voor Fiësta Mortal. Een familievriendelijk Halloweenevenement waarbij zowel het park als enkele attracties overgoten worden met een Halloweensausje. Net zoals voorgaande jaren zijn er opnieuw heel wat nieuwigheden te ontdekken.

 

Nieuw personage

Dit jaar krijgt Don Eduardo de los Muertos bezoek van een ongenode gast. Dona Lucia, de zus van Don Eduardo, is ook van de partij en is uit op wraak sinds hij haar geliefde levend begroef. Ze wekt naar eigen zeggen elke dode tot leven door op hun graf te dansen tot ze haar geliefde terugvindt.

 

(Ver)nieuw(de) spookhuizen

Naast een nieuw personage zijn er ook heel wat veranderingen te vinden bij de spookhuizen. De grootste nieuwigheid is een gloednieuw spookhuis genaamd Voodoo Villains. Achter iedere hoek van dit huis spookt het van de voodoogeesten en duistere rituelen.

Ook de oude bekende Hospital Fa(n)tal zal dit jaar vernieuwd worden en gaat door het leven als Hospital Fa(n)tal 2.0.

Net zoals Mortal Mine en Camping Corpse zullen deze huizen dit jaar betalend worden. Er zijn echter combitickets te koop voor de 4 betalende huizen en als abonnementhouder krijg je nog extra korting.

Het familiale spookhuis Freaky Forest keert dit jaar ook terug en blijft zoals vorig jaar gewoon gratis te bezoeken.

 

Kindvriendelijk Halloween

Het Kidspark wordt tijdens de Halloweenperiode de uitvalsbasis van de trollen, de helpers van Don Eduardo. Naast het bestaande Trollcave 3D en de verschillende attracties is er dit jaar ook een nieuw en spannend Halloweendoolhof te vinden.

Naast de spectaculaire illusieshow Love After Death die we kennen van voorgaande jaren, presenteert men ook een magische bellenblaasshow waarbij jong en oud kunnen genieten van een verrassende act.

De laatste grote nieuwigheid van dit jaar is de 4D-film Happy Family. “Ontdek hoe een pretparkbezoek helemaal op hol slaat wanneer een familie in monsters verandert! Dender jij mee in dit spookachtige avontuur?”

 

 

Halloween in Bellewaerde vindt plaats op 13, 14, 20 en 21 oktober en elke dag van de herfstvakantie (van 27 oktober tot en met 4 november). Dit jaar zijn er 6 nocturnes op 20, 27 en 31 oktober, en op 1, 2 en 3 november waarbij het park open is tot 21u. Er is opnieuw een Halloween Night op 26 oktober waarbij het park open is van 18u tot 23u en er extra animatie is.

 

Bron: https://www.fiestamortal.be/nl/home/