Replica karretje Heidi The Ride Plopsaland te koop

Wie een replica van een treintje van Heidi The Ride in Plopsaland De Panne in huis wil halen kan dat nu. Op een tweedehandssite staat namelijk een replica-exemplaar te koop. Het karretje werd twee jaar geleden gemaakt voor beursdoeleinden, maar neemt nu te veel plaats in beslag en moet de deur uit.

 

Fans van de houten achtbaan Heidi The Ride in Plopsaland De Panne kunnen een replica in huis halen van het voorste karretje van de achtbaantrein. Deze replica werd gemaakt uit hout, metaal en forex panelen. Er komt ook een stukje track bij. Wie het karretje in huis wil halen zal al meer dan 300 euro moeten bieden op tweedehandssite, 2dehands.be.

De adverteerder laat weten dat de afmetingen vrijwel identiek zijn aan het echte exemplaar en dat de reden tot verkoop een gebrek aan plaats is. Leuk weetje is dat de opbrengst naar een goed doel zal gaan.

 

 

Heidi The Ride

Heidi The Ride opende in 2017 voor het eerst in Plopsaland De Panne. Voor de bouw van deze achtbaan werd beroep gedaan op de Amerikaanse bouwer Great Coasters International. Heidi The Ride heeft een hoogte van 22 meter en een lengte van 618 meter, goed voor een snelheid van 71 km/h. De twee treintjes bieden plaats aan twaalf personen, waardoor een theoretische capaciteit van 635 personen per uur behaald kan worden.

 

 

Bron en foto’s: Laserlord – 2dehands.be