Hershey Park kondigt interactieve Darkride aan

Het Amerikaanse pretpark Hershey Park, dat ooit ontstond als ontspanningsplek voor de medewerkers van een chocoladebedrijf, gaat investeren in een Darkride. De attractie zal in het teken van chocolade komen te staan.

 

Hershey Park opent volgend jaar een gloednieuwe, interactieve Darkride. In Reese’s Cupfusion zullen de bezoekers Reese’s Agent Trainees worden. Zij moeten de Crystal Cup beschermen tegen vijandige snoepjes. De legendarische Crystal Cup gebruikt de liefde voor chocolade, in combinatie met pindaboter, om het bedrijf van energie te voorzien.

 

 

De nieuwe Darkride wordt gebouwd door het Amerikaanse bedrijf Sally Corporation. Challenge of Tutanchamon van Walibi Belgium is bijvoorbeeld al een afgeleverd product van deze firma. Er werd voor het design samengewerkt met  Raven Sun Creative.

In de attractie zullen meerdere zintuigen geprikkeld worden door visuele effecten, geureffecten en veel meer. Passagiers kunnen in de attractie punten verdienen door op wezentjes te schieten. Op die manier ontstaat er ook  een vorm van competitie.

 

Bron en foto’s: Hershey Park