Leolandia opent nieuw themagebied met achtbaan

In het Italiaanse park Leolandia opende onlangs de nieuwe themazone La Foresta di Masha e Orso. Het gebied staat in het teken van de oorspronkelijk Russische kinderreeks Masha en de beer, welke draait om de avonturen van het ondeugende meisje Masha en een ontsnapte circusbeer. De blikvanger in de zone is de achtbaan Vroom.

 

Leolandia opende deze maand de gloednieuwe themazone La Foresta di Masha e Orso; vrij vertaald betekent dat: Masha en het berenbos. Deze zone is speciaal op maat gemaakt van de kids. Ze kunnen hier het ondeugende meisje en haar dierenvrienden ontdekken. Het gebied telt enkele attracties en een restaurant.

 

 

De grootste attractie in het gebied is de achtbaan Vroom. De nieuwe achtbaan werd gebouwd door Preston & Barbieri. Bij Il Bosco dei GIochi kunnen de kinderen zich uitleven in een waterspeelplaats, vol grote lelies. Bij Cortile di Masha kunnen ze dan weer de figuurtjes uit de tekenfilms ontmoeten en een show van de personages bekijken. Voor de hongerigen is er het nieuwe restaurant il Vagone Ristorante.

 

 

Bron en foto’s: Leolandia