Fotoalbum: Holleshof – juli 2018

Na een dagje credits verzamelen bij onze noorderburen trokken we naar de grootste kermis aan de Rein bij onze oosterburen, namelijk de jaarlijkse Rheinkirmes in Düsseldorf. Onderweg bracht een impulsieve bui ons bij het Duitse Holleshof. Deze Wachtendonkse boerderij met geitjes en een maïslabyrinth herbergt ook een speeltuin, maar niet de eerste de beste. In deze speeltuin werd een hybride achtbaan gebouwd. In vergelijking met een hybride achtbaan van de Amerikaanse bouwer RMC stelt deze Loren-Express echter niets voor. Geen inversies, niet hoger dan zo’n 2 meter en maar één gondel met plaats voor maximaal één persoon. We spreken trouwens over houten supports en een stalen track (en niet omgekeerd). De gondel dient zelfs op eigen spierkracht naar het hoogste punt getrokken te worden. Deze achtbaan werd in-house gebouwd en is in werking sinds 2013.