Gert Verhulst verrast 1 miljoenste bezoeker in Plopsaqua De Panne

Het waterpretpark Plopsaqua De Panne verwelkomde gisteren op feestelijke wijze haar 1 miljoenste bezoeker. Niemand minder dan Margot Verschelde (8 jaar) was de gelukkige en werd er door Gert Verhulst, in hoogsteigen persoon, verrast.​

 

Gisteren was een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Plopsaqua De Panne. Het allereerste waterpretpark van de Plopsa Group bereikte vandaag de kaap van 1 miljoen bezoekers, sinds de opening in 2015. De geluksvogel van de dag was Margot, die samen met haar ouders en broertje Viktor het park kwam bezoeken toen ze nietsvermoedend door Gert en Marie Verhulst verrast werden. Ze kregen een uitgebreid cadeaupakket en elk een Plopsa-GoldCard, die recht geeft op 1 jaar lang gratis toegang tot alle Plopsa-parken en tal van andere voordelen. “We zijn een beetje overdonderd door deze gebeurtenis.”, lacht mama Caroline. “We hadden dit totaal niet verwacht!”

 

 

Plopsaqua De Panne, het eerste waterpretpark van de Plopsa Group, opende de deuren op 22 maart 2015. Plopsaqua is een echt unicum in de Benelux dankzij het op-en-top gethematiseerde decor en de bijzondere totaalbeleving. “Het concept slaat bijzonder goed aan. Daarnaast proberen we telkens uit te pakken met nieuwe initiatieven zoals recentelijk het nachtzwemmen op vrijdagavond, waarbij we het park tot 1 uur ’s nachts openhouden voor een verfrissende duik.”, aldus Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group. “Enkele weken geleden braken we nog een nieuw bezoekersrecord. Dat we onze miljoenste bezoeker mogen verwelkomen, is uiteraard een hoogtepunt!”