Fotoalbum: Holiday Indoor – juni 2018

Onlangs opende in het Duitse Plopsa-park, Holiday Park, een grote indoor zone die de naam Holiday Indoor kreeg. In deze zone vinden we meerdere attracties terug waaronder een familie achtbaan. Themeparkfreaks Tristan trok naar het park om deze nieuwe zone te gaan ontdekken en maakte heel wat foto’s voor ons.

 

Studio 100 figuurtjes Heidi, Tabaluga en Mia & Me, kregen een eigen plekje in het Duitse Holiday Park. In een gloednieuwe indoor zone die de naam Holiday Indoor kreeg kunnen de bezoekers meerdere nieuwe attracties ontdekken, waaronder de achtbaan Tabalugas Achterbahn.

Andere attracties in dit gebied zijn de Heidi Dierenmolen, Bauernhof Karussel en een speciale uitvoering van de Zamperla Windstar Z, namelijk de Mias Elfenflug. Verder is de hal aangevuld met een grote glijbaan, speeltuin, ballenbad en klimtoren.