Fotoalbum: Hershey Park – juni 2018

Hershey Park is gelegen in Pennsylvania en opende de deuren in 1907. Het toenmalige pretpark was een ontspanningsruimte voor de medewerkers van het chocoladebedrijf, The Hershey Chocolate Company. Later werd het park publiekelijk toegankelijk en ondertussen is het 60 attracties rijk, waaronder 14 achtbanen. Bij de achtbanen zijn de grootste exemplaren SkyRush, een Wingcoaster van Intamin Amusement Rides, die 61 meter hoog is en een snelheid behaald van 120 km/h. Storm Runner lanceert je dan weer aan 120 km/h tot een hoogte van 45 meter. Fahrenheit, eveneens van Intamin Amusement Rides, neemt je mee op een verticale lifthill voor een rit aan bijna 100 km/h, doorheen zes inversies. Met Comet, Lightning Racer (een duelleerde achtbaan) en Wildcat komen ook liefhebbers van houten achtbanen hier meer dan aan hun trekken.