Plopsa trapt zomerseizoen af met indrukwekkende evenementen

Na een succesvol voorjaar, stomen de Plopsa-parken zich helemaal klaar voor het zomerseizoen. De aftrap wordt gegeven in Plopsaland De Panne met de populaire F.C. De Kampioenen Fandagen en de exclusieve laatavondopening: Nacht van de Abonnees.

 

Plopsaland De Panne

 

Ontmoetingen met de F.C. De Kampioenen-cast

De cast van F.C. De Kampioenen geeft de aftrap van de zomer in Plopsaland De Panne. Van 6 tot en met 9 juli staat het park dan ook volledig in het teken van de gezelligste caféploeg van heel het land met vier dagen vol Meet & Greets met onder andere Marcske, Boma, DDT en Carmen. Fans krijgen er de kans hun helden te ontmoeten in het F.C. De Kampioenen Café.

 

Plopsa Late Night voortaan op woensdag

Op zaterdagavond 7 juli verwent Plopsaland De Panne haar 10.000 abonnees tijdens de exclusieve laatavondopening: Nacht van de Abonnees. “Onze abonnees zijn onze trouwste fans. Met deze avond willen we hen dan ook eens extra in de bloemetjes zetten.”, aldus Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group. Gastheer van de avond is Jacques Vermeire en kondigt toppers zoals K3 en Gers Pardoel aan. Bovendien krijgt Gers Pardoel diezelfde avond een eigen ster op de prestigieuze Story Walk of Fame aan het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne. Daarnaast pakt Plopsaland De Panne nog 5 opeenvolgende woensdagen uit met Plopsa Late Night, waarbij het park tot 22u30 openblijft en de dag afgesloten wordt met een spectaculair vuurwerk.

 

Bezoek van K3 & Samson en Gert

Tijdens het weekend van 14 en 15 juli geven de meiden van K3 het beste van zichzelf tijdens een spetterend liveoptreden. Hanne, Marthe en Klaasje brengen er niet alleen de klassiekers, maar pakken ook uit met nieuwe hits zoals de swingende zomersingle ‘Whoppa!’. Ook Samson & Gert vinden tijdens de zomervakantie hun weg naar Plopsaland De Panne. Ze veroveren het podium van het Plopsa Theater op weekdagen van 16 juli tot en met 17 augustus met de swingende Samson & Gert Zomershow, begeleid door een fantastisch liveorkest.

 

Plopsa Indoor Hasselt

 

Shows van Kabouter Klus & Bumba

De echte Kabouter Klus van televisie ruilt de Melkherberg in voor een zomervakantie in Plopsa Indoor Hasselt. Elke weekdag, van 16 juli tot en met 17 augustus, staat hij op het podium met een knotsgekke zomershow vol dansjes, liedjes en leuke moppen. Voor de allerkleinsten is de aanwezigheid van Bumba uiteraard een must. De publiekslieveling geeft dan ook elke dag het beste van zichzelf tijdens de Bumba op Reis Show.

 

Plopsa Coo

Fête de la Cascade

Plopsa Coo pakt deze zomer uit met een nieuw zomerconcept. Elke woensdag, van 18 juli tot en met 22 augustus, hangt er niet enkel een magische sfeer in het park, bezoekers krijgen er ook de kans om de meer dan 20 adembenemende attracties bij het vallen van de avond te beleven. Vervolgens barst er om 22 uur een spetterend vuurwerk los boven de beroemde Watervallen van Coo.

 

K3 & de pups van PAW Patrol

Om de Nationale Feestdag te vieren, nodigt Plopsa Coo op zaterdag 21 en zondag 22 juli de meiden van K3 uit voor een spetterend optreden met klassiekers en nieuwe hits. Daarnaast brengen op 15 augustus ook de immens populaire pups van PAW Patrol een bezoek aan het park. Fans krijgen er niet alleen de kans om de pups in levenden lijve te ontmoeten, maar ook om op de foto te gaan als souvenir van een avontuurlijke dag.