Gezinsabonnement van Park Tivoli met € 50,- korting

De zomervakantie begint en krijg jij van spelen in Amusementspark Tivoli niet genoeg? Koop dan het voordelige Vakantieabonnement waarmee je van 7 juli t/m 28 oktober 2018 onbeperkt kunt genieten van alle attracties, speeltoestellen, entertainment en gezelligheid.

 

Bovendien krijg je met je Vakantieabonnement ook nog vele extra’s zoals korting op diverse pretparken zoals Avonturenpark Hellendoorn, Julianatoren, Plopsa, BillyBird Park Hemelrijk, Monkey Town Wijchen, DippieDoe Attractiepark en Linneaushof en dierentuinen zoals Avifauna en Zooparc Overloon.

Natuurlijk zijn Tiffi & Toffi dagelijks in het park te vinden voor de feestshow ‘Hoera, Tivoli 60 jaar!’ en een Meet & Greet, je kunt je regelmatig laten schminken en verder zal het hele seizoen bol staan van leuk entertainment zoals Tivoli’s Zomercarnaval en Happy Halloween.

 

Voordelig Vakantieabonnement

Je koopt je Vakantieabonnement al voor € 32,50 p.p. (i.p.v. € 45,00) en het Vakantieabonnement gezin voor slechts € 105,00 per gezin (i.p.v. € 155,00). De kaarten zijn online of aan de kassa van het park te verkrijgen.

 

Dagje uit met korting

Wil jij het park een dagje bezoeken met korting? Tickets met korting zijn online te verkrijgen.

 

Kijk voor meer informatie over abonnementen en online tickets met korting op www.parktivoli.nl