Pompoenattractie in de maak voor Attractiepark Rotterdam

Hennie van der Most onthulde eerder al de plannen om de oude schoorstenen van de afavalcentrale, waarin Attractiepark Rotterdam gebouwd wordt, te gebruiken om een nieuwe attractie op te bouwen. Rond de toren zouden grote bollen op en neer bewegen die een mooi uitzicht bieden op de Nederlanse stad. In het bedrijf van de ondernemer wordt nu gewerkt aan de capsules hiervoor.

 

Ondernemer Hennie van der Most bedacht een attractie die gebruik maakt van de oude schoorstenen, die hoog boven de voormalige afvalcentrale uitsteken. Deze torens zijn namelijk zo hoog dat ze bovenaan een mooi overzicht kunnen bieden over de stad.

 

Om dit idee te verwezenlijken werd de attractie Pompoentorens bedacht. Hierbij zullen grote bolle capsules omhoog en omlaag bewegen aan de zijkanten van de torens. Elke toren krijgt vier gondels, waarin de gasten kunnen plaatsnemen. Zes hebben het speelplatform als basis, twee dalen tot in de parkeergarage. Wie liever niet het pretpark bezoekt, maar wel een ritje wilt maken in de torens, kan deze afzonderlijk bezoeken. Een ritje zal ongeveer een uur duren.

Ondertussen zijn de eerste “pompoenen” al volop in de maak.

 

Bron en foto’s: Attractiepark Rotterdam