Dinosaurussen nemen hun intrek in Fort Fun

In het Duitse pretpark Fort Fun zullen de bezoekers vanaf deze zomer dinosaurussen kunnen tegenkomen. Deze dino’s arriveerden onlangs in het park en worden geplaatst op de Stuppelberg, waar de bezoekers de dieren kunnen ontdekken vanuit de stoeltjeslift.

 

Rond de Stüppel Turm, bovenaan de Stuppelberg in Fort Fun, kunnen de bezoekers deze zomer levensgrote dinosaurusbeelden terugvinden. Vanaf juli tot einde augustus zullen deze metershoge dinosaurussen hun intrek nemen rond de panoramatoren.

Terwijl je in de stoeltjeslift zit kan je levensgrote dinosaurusmodellen bewonderen. Eens boven op de Stüppel kan je ook iets bijleren over deze gigantische reptielen. Bij de modellen zullen er namelijk informatieborden over deze dieren aanwezig zijn.

 

Bron en foto’s: Fort Fun