Groot feest op 9 juni in Amusementspark Tivoli

Op zaterdag 9 juni is het groot feest in Amusementspark Tivoli, want dan vieren Tiffi & Toffi hun verjaardag met heel veel leuke activiteiten en verrassingen. Daarnaast zal er op deze feestelijke dag ook extra aandacht worden gegeven aan het 60-jarig jubileum van het pretpark. Jij komt toch ook een feestje vieren?

 

De hele dag staat bol van leuke activiteiten en shows. Zo kun je genieten van de feestshow ‘Hoera, Tivoli 60 jaar’, dansen tijdens Tiffi’s Dansshow, swingen met de Toffe DJ en lekker feesten tijdens het Toffe Toffi feestje. Uiteraard is er ook een Meet & Greet met Tiffi & Toffi. Naast Tiffi & Toffi zijn ook hun mascottevriendjes van de Julianatoren, Linnaeushof en Kernwasser Wunderland in het park aanwezig.

 

Jubileumparade

Om 13:45 uur barst het feest helemaal los tijdens de Jubileumparade. In deze feestelijke parade door het park lopen Tiffi & Toffi, de bakkers van het Bakkerspaleis, de regisseur en superheldtrainer van de park academies, mevrouw Kleur en alle mascottevriendjes mee. De parade wordt begeleid door gezellige muziek en dansgroep D & D uit Kranenburg.

 

Jubileumshow

Om 14:45 uur start de Jubileumshow waarin Tiffi & Toffi en het 60-jarige pretpark flink in het zonnetje gezet worden en uiteraard wordt er gezongen en gedanst. Wie weet trakteren ze nog wel op iets lekkers. 

 

Jarigen vieren gratis feest

Ben jij ook jarig op 9 juni? Kom naar ons park en krijg op vertoon van je legitimatiebewijs gratis entree.

 

Tickets met korting

Koop vooraf je online tickets en dan geniet je van veel gratis extra’s én korting op je ticket. Dat wordt een dag om nooit te vergeten.

 

Kijk voor meer informatie op www.parktivoli.nl