Dan toch geen 20th Century Fox World theme park voor dubai?

Dubai zou normal gezien een 20th Century Fox themepark krijgen dit jaar, hier zouden attracties komen gethematiseerd naar Fox-films als Ice Age, Rio, Planet of the Apes, Aliens, Predator, Night at the Museum, Titanic, The Simpsons en Sons of Anarchy. Maar nu blijkt dat het project stopgezet is wegens een overaanbod aan pretparken in de regio.

 

CEO van de Al Ahli Holding Group Mohammed Khammas, liet onlangs in een persaankondiging weten dat het project om een 20th Century Fox themapark te openen in Dubai stopgezet is. In een verklaring vertelt de CEO van de investeringsgroep dat deze beslissing genomen werd door de enorme groei aan pretparken in de regio, volgens de man hebben de bestaande parken momenteel al moeilijkheden om het hoofd boven water te houden.

20th Century Fox Consumer Products en AAHG kondigden het park al aan in 2015, het zou een onderdeel zijn van een licentie overeenkomst, waarbij vier parken buiten de VS gebouwd zouden worden. Het voorgestelde park zou themagebieden krijgen die in het teken stonden van Ice Age, Rio, Planet of the Apes, Aliens, Predator, Night at the Museum, Titanic, The Simpsons en Sons of Anarchy.

 

Bron: Blooloop

Foto: Fox