Fotoalbum: Europa-Park – juni 2018

Themeparkfreaks Dimitri en Bob trokken in juni een weekendje naar Europa-Park, waar ze kampeerden onder de achtbaan Silver Star. Het park straalde alweer een hoop gezelligheid uit en biedt een mooie waaier aan attracties aan. Bij de blikvangers is Silver Star ongetwijfeld de grootste, deze achtbaan van 72 meter hoog werd gebouwd door B&M. Een andere topper is de gelanceerde achtbaan Blue Fire, gebouwd door Mack Rides, welke ook het park bezit. Ook de houten, achtbaan Wodan levert heel wat plezier op, deze werd gebouwd door het Amerikaanse bedrijf Great Coasters International. Wie op warme dagen op zoek gaat naar verfrissing vindt deze in attracties als Tiroller Wildwasserbahn, een boomstamattractie en Fjord Rafting, een Rapid River. Nog meer water vindt je bij Atlantica Supersplash en watercoaster Poseidon. Maar er is uiteraard veel meer te vinden in dit park, er zijn ook allerlei darkrides als Geisterschloss en Picolo Mundo. Wie houdt van de film Arthur kan dan weer terecht in de darkride/achtbaan Arthur The Ride.