Xavier uit Rox presenteert show in Bellewaerde

Studio 100-acteur Jeremy Vandoorne, bekend als Xavier uit de reeks ROX, presenteert dit seizoen de duikshow van Bellewaerde. Jeremy zal ook te zien zijn in het TV-programma De Wereld Van Bellewaerde, dat te zien is op VIER.

 

Wie dit seizoen naar de Stunt & Dive show van Bellewaerde gaat kijken, zal ongetwijfeld de acteur Jeremy Vandoorne herkennen. De studio 100-acteur die Xavier speelt in Rox is namelijk de nieuwe presentator. Hij vervangt Steph Goossens die voorheen de show presenteerde.

Toen Bellewaerde op zoek ging naar een nieuwe presentator stelde Jeremy zich kandidaat en hij werd als beste verkozen om de show te presenteren. Je zou al snel verwachten dat een studio 100-acteur enkel in Plopsaland shows mag opvoeren, maar Jeremy heeft geen exclusiviteitscontract bij Studio 100. Er is dus geen probleem op dit gebied.

Het worden drukke dagen voor de acteur, want tijdens de topdagen wordt de show tot vijfmaal toe opgevoerd. In de show voeren acrobaten uit Brazilië, Mexico, Canarische Eilanden en Oekraïne gedurfde duiksprongen uit.

 

Bronnen: HLN, Bellewaerde