Partycentrum Silverstone introduceert gloednieuwe karts

Silverstone, hét partycenter vlakbij Amsterdam, introduceert gloednieuwe karts voor de 522 meter lange indoorkartbaan. De nieuwe karts hebben een 200cc brandstofmotor waarmee een snelheid van 50 km/u behaald kan worden op de spectaculaire kartbaan van Silverstone mét bovenverdieping!

 

Naast de 200cc brandstofmotor bevatten de nieuwe karts:

  • Verstelbare gas- en rempedalen
  • Driepuntsgordel voor extra veiligheid
  • Anti-whiplash stoel: de zitjes hebben een hogere rugleuning

 

Wat begon als droom om een van de eerste kartbanen in Nederland te openen, is uiteindelijk uitgegroeid tot een succesvol pa

rtycentrum. Bij Partycentrum Silverstone staan gezelligheid, service en kwaliteit voorop. Naast een van de snelste en langste kartbanen van Nederland kun je bij Silverstone ook bowlen op de LED bowlingbaan en heeft het partycenter een bloedstollende lasergame arena, waarbij de adrenaline gegarandeerd door je lijf giert dankzij de spectaculaire licht- en geluidseffecten. Nog niet verzadigd 

 

na alle activiteiten? Bij Partycentrum Silverstone eet je o.a. de lekkerste hamburgers!

 

 

 

Ook voor Moederdag het ideale uitje

Ben jij samen met je moeder toe aan wat extra adrenaline? Vergeet dan het kopje koffie en plakje cake op Moederdag en daag je moeder uit om in de gloednieuwe karts van Silverstone te stappen.

Ga daarna samen het avontuur aan in de gigantische lasergamehal, waarbij de adrenaline gegarandeerd door je lijf giert dankzij de spectaculaire licht- en geluidseffecten of verbaas je moeder met de ene na de andere strike op de spectaculaire LED bowlingbaan.

 

Openingstijden:

Maandag: Gesloten

 Dinsdag: 16:00 – 23:00 uur

 Woensdag: 14:00 – 23:00 uur

 Donderdag: 15:00 – 23:00 uur

 Vrijdag: 15:00 – 00:00 uur

 Zaterdag: 13:00 – 00:00 uur

 Zondag: 13:00 – 23:00 uur

 

*Reserveren is mogelijk vanaf 09.00 uur op maandag t/m vrijdag