Ocean Beach Pleasure Park krijgt vijf nieuwe attracties waaronder een achtbaan

Het Engelse Ocean Beach Pleasure Park opent dit jaar vijf nieuwe attracties. Deze attracties worden stelselmatig geopend, zo opende de eerste al in februari en opent de laatste in de zomer. Onder de attracties bevindt zich alvast een achtbaan.

 

Ocean Beach Pleasure Park is een pretpark gelegen in het Noorden van Engeland. Het park breidt haar aanbod dit jaar uit met vijf nieuwigheden. Deze nieuwigheden openen niet allen tegelijk, maar stelselmatig.

De eerste nieuwe attractie opende al in februari, het reuzenrad Big Wheel. Nog in februari opende de thrillride The Beast, een frisbee attractie. In maart werd de nieuwe achtbaan geopend, deze heeft de naam Speedy Coaster.

 

Deze achtbaan is niet volledig nieuw, maar werd tweedehands aangekocht. Voorheen stond deze achtbaan ook al in Clarence Pier en Leisure Ranch. De achtbaan werd gebouwd door de Italiaanse fabrikant DPV Rides.

 

 

De laatste twee attracties zullen geopend worden in mei en juli, welke deze worden houdt het park nog even geheim.

 

Bron en foto: Ocean Beach Pleasure Park, RCDB