Eerste testritten van nieuwe attractie in Hansa-Park

Mooie beelden uit het Duitse Sierksdorf. Attractiepark Hansa-Park opent zoals bijna elk jaar weer iets nieuws. In 2018 opent het park een interactieve draaimolen. De eerste testritten van de attractie zijn een feit.

 

Hansapark-fanseite deelde een video van de eerste testritten van de gloednieuwe interactieve draaimolen Barcos del Mar uit Hansa-Park. Op deze plaats stond tot 2016 de semi-achtbaan El Paso Express.

 

 

Barcos del Mar werd geleverd door Technical Park en is een Apollo sidecar attractie. De wagentjes van de attractie zijn motors met een sidecar, toch is deze van Hansa-Park iets anders. Bezoekers kruipen namelijk achter het stuur van zeilbootjes die doormiddel van een hendel omhoog of omlaag kan gaan.

Dit attractietype is in opmars, zo staat er een exemplaar in Tripsdrill onder de naam Heisser Ofen, in Dennlys Parc die de naam Le Motorider kreeg en ook in Potts Park staat er een exemplaar met de naam Hobelflug.

Er is nog geen openingsdatum bekend gemaakt. Aangezien de testritten volop bezig zijn zal het vast niet lang meer duren voor de attractie opengaat in het Duitse Hansa-Park.