Disney’s Hollywood Studios dient bouwaanvraag in voor Star Wars Hotel

Het Amerikaanse pretpark, Disney’s Hollywood Studios, heeft een vergunning aangevraagd voor ‘Project H’ naast het aankomende land ‘Star Wars: Galaxy’s Edge’ dat in 2019 open gaat. Het gaat om het toekomstige hotel in thema van Star Wars.

 

De vergunning toont aan dat Disney erg geïnteresseerd is in het testen van de grondkwaliteit, en dat naast het binnenkort-opende themadeel ‘Star Wars: Galaxy’s Edge’ in Disney’s Hollywood Studios.

Bezoekers zullen deel uitmaken van een nieuwe en meeslepende ervaring. In het nieuwe Star Wars hotel zullen gasten meegenomen worden door de Star Wars figuren naar het ‘Starship’. Er zullen verschillende kamers gethematiseerd worden waaronder een kamer waar je kunt overnachten in de vorm van Star Wars bunkers. Naast dit alles zal het hotel voorzien zijn van unieke ramen waar genoten kan worden van het uitzicht van planeten.

Volgens een enquête van Disney zouden de verblijfskosten oplopen tot $ 1.000 per persoon voor twee nachten. Disney heeft de openingsdatum nog niet vastgezet. Enkel staat vast dat het Star Wars-gedeelte in de lente van 2019 opent.

 

 

Bron: BlogMickey.com