Nieuwe thrillride voor Brean Theme Park

Het Engelse Brean Theme Park pakt dit jaar uit met een nieuwe thrillride. Deze zal de naam Airmaxx dragen. Airmaxx werd gebouwd door de Italiaanse bouwer Technical Park.

 

De nieuwe attractie voor het Engelse pretpark Brean Theme Park wordt eentje dat voorheen over de kermis reisde. Air Maxx neemt je mee voor een hevig ritje waarbij je heen en weer slingert, maar ook overkop gaat.

 

Air Maxx werd gebouwd door de Italiaanse constructeur Technical Park. Het type is een Loop Fighter.

 

 

Brean Theme Park

Brean Theme Park werd in 2015 overgenomen door de huidige uitbaters, voorheen kenden we het park als Fun City Brean. Wie het park bezoekt, betaalt geen algemene toegang, maar dient per attractie te betalen.

Het park bezit ongeveer 40 attracties waaronder een boomstamattractie, zweefmolen, karting en vier achtbanen. Onder de achtbanen vinden we de indoor coaster Astro Storm, de Spinning Coaster Magic mouse, de Zyklon achtbaan Crazy Loop en voor de jongste een Bip Apple achtbaan genaamd Caterpillar.

 

 

 

 

Bron en foto: Brean Theme Park