Duitse achtbaan Feuer & Eis komt naar Den Haag

De Koningskermis van Den Haag heeft de Duitse kermisachtbaan Feuer + Eis weten te strikken. De rollercoaster zal er present zijn van 13 april tot en met 29 april 2018. Het wordt een unieke kans om deze achtbaan in Nederland te kunnen uitproberen. In totaal zullen er meer dan 60 kraampjes aanwezig zijn, waaronder 22 grootvermaak attracties.

 

Achtbaanliefhebbers krijgen dit voorjaar een unieke kans om een ritje te kunnen maken op de Duitse kermisachtbaan Feuer + Eis van de exploitanten Barth & Kipp. De achtbaan komt immers naar de Koningskermis in Den Haag, waardoor fans nu niet helemaal tot in Duitsland moeten rijden om de attractie uit te proberen. Naast Feuer + Eis zal ook de achtbaan Bugs & Bees van Martin Hendriks aanwezig zijn.

Naast deze twee achtbanen komen er ook een aantal thrill rides, zoals de Topspin van Straub, de Turbo Polyp van G.H. van Tol, Project One van Sipkema, de Breack Dance van Th. Boesveld jr. en de nieuwe attractie Reactor van N. Moonen, die dit jaar in première gaat.

De skyline van de kermis zal dan weer gevormd worden door onder andere de Booster Maxx van J.J. de Voer-Ropers, de star flyer Around The World van M.J.J. de Voer, het Reuzenrad van A. Harms B.V., de Rock It van P.H.M. Stroucken en de Bungee van D. de Voer.

 

Hieronder vind je de volledige lijst van het grootvermaak terug. Onderaan de attractielijst zijn heel wat filmpjes van de belangrijkste attracties terug te vinden.

 

Grootvermaak:

Feuer + Eis – Barth & Kipp (DE)

Bugs & Bees – M.A. Hendriks

 

Fire Department – Around B.V.

Breack Dance – Th. Boesveld jr.

Autoscooter – K. Eckelboom jr.

Lost Escape – E. de Haan jr.

Shaker – J.R. Haaima

Reuzenrad – A. Harms B.V.

Reactor – N. Moonen

Rupsbaan – V.o.f. Van Reeken

Cake Walk – C.A.G. Reemer

Project One – C.H. Sipkema

Doolhof – C.H. Sipkema

Ghost Castle – D.A. Smit

Rock It – P.H.M. Stroucken

Turbo Polyp – G.H. van Tol

Jumbo – Fr. Vermolen

Around The World – M.J.J. de Voer

Booster Maxx – J.J. de Voer-Ropers

VR Simulator – J.J. de Voer-Ropers

Air Race Bungee – D. de Voer

Topspin – Straub amusement
 

 

 

 

Bronnen: De Kermisgids, Themepark