Drouwenerzand Attractiepark opent nieuwe attractie Freak Out

Drouwenerzand Attractiepark opent in het seizoen 2018 de nieuwe attractie Freak Out. Het betreft een spectaculaire “thrill-ride” waarin je van voor naar achteren geslingerd wordt tot grote hoogten. De attractie heeft 4 gondels en biedt plaats aan 16 personen.  De Freak Out is een volledig nieuw exemplaar gebouwd door de Nederlandse attractiebouwer KMG te Neede.

 

Voor de feestelijke opening is een ‘wedstrijd’ uitgezet waarbij ‘stoere durfals’ kans maken op de eerste unieke officiële rit samen met de directie van Drouwenerzand. Voor deze eerste rit in de gloednieuwe attractie worden een vlogger, lefgozers, zoon/dochter met vader/moeder, Best Friends, oud collega van Drouwenerzand Attractiepark, gast van het Vakantiepark tijdens het paasweekend en een nieuwsbrieflezer uitgekozen. Riders kunnen zich aanmelden via o.a. de verschillende social media kanalen van Drouwenerzand.

 

Een gelijkaardige attractie