Traumland auf der Bärenhöhle opent enkele nieuwigheden

Het Duitse park Traumland auf der Bärenhöhle gaat dit jaar enkele nieuwigheden openen. Twee van de nieuwe attracties zijn ondertussen bekendgemaakt. Dit worden een kinderdraaimolen en een go karts parcours.

 

Traumland auf der Bärenhöhle is een bescheiden Duits park dat gelegen is in Sonnenbühl. Dit park is voornamelijk gericht op gezinnen met jonge kinderen. Ook de nieuwe attracties voor dit jaar zijn daarop gericht. Het park heeft een attractiegebied en kinderboerderij. Verder kan men doorheen een sprookjesbos wandelen.

Der Hasenhüpfer wordt de eerste nieuwe attractie voor dit jaar. Deze kinderdraaimolen is gebouwd door de SBF-Visa Group en van het type Mini Jet. De kinderen kunnen hierbij plaatsnemen op de rug van een konijntje dat sprongetjes maakt.

De tweede nieuwe attractie wordt de Pedal-Go-Karts. Hierbij kan met go-karts over een parcours rijden. De derde nieuwe attractie zal het attractiepark in de lente aankondigen.

Behalve de nieuwe attracties zal er in het park een nieuw horecapunt geopend worden en wordt er extra sanitair voorzien.

 

Bron en foto’s: Traumland auf der Bärenhöhle