Dit is de nieuwe achtbaan van DippieDoe

DippieDoe was de laaste tijd druk bezig met heel wat vernieuwingen in zowel het indoor- als outdoorgedeelte van het park. In het binnengedeelte lijken de werken momenteel afgerond te zijn, maar buiten liepen de werken vertraging op door de weersomstandigheden.

 

DippieDoe ondergaat voor dit seizoen een grote metamorfose. De indoorhal werd vernieuwd en gemoderniseerd, alsook het restaurant werd opgeknapt. Er kwamen ook enkele nieuwigheden in het indoorpark, waaronder een peuterspeeltuin en klimvulkaan.

 

Buiten wordt momenteel nog volop gewerkt. De bedoeling was dat dit gedeelte zou heropenen op 30 maart, maar dat lijkt niet gehaald te worden door de slechte weersomstandigheden van de laatste weken. Buiten vonden heel wat veranderingen plaats. Sommige attracties kregen een nieuw plekje, maar er kwamen ook nieuwigheden bij.

 

De grootste nieuwigheid is de achtbaan Dolle Pier. Deze achtbaan staat op de plek waar enkele jaren geleden nog de achtbaan Zeeslang te vinden was. Zo heeft het park opnieuw twee achtbanen. Dolle Pier werd gebouwd door de SBF-Visa Group, een Italiaans bedrijf. Ze is van het type Big Apple, maar kreeg geen typisch rupstreintje. Het park koos voor een echt treintje. Wanneer deze opent maakt het park bekend via de socialemediakanalen.

 

Bron en foto’s: DippieDoe