Euro Coaster gaat naar de voorjaarskermis van Aachen

De Euro Coaster van de Nederlandse exploitant Buwalda gaat dit voorjaar naar de kermis van Aachen. Euro Coaster is een zeldzame Inverted Coaster op het kermiscircuit. Ook de wildwaterbaan Big Splash van de Duitse exploitant Klünder zal aanwezig zijn.

 

De Öcher-Frühjahrsbend Aachen vindt dit jaar plaats van 31 maart tot en met 16 april. In totaal zullen er 120 kraampjes staan, waarvan 14 attracties als grootvermaak geklasseerd worden. Voor de achtbaanfans is er de Euro Coaster van Buwalda en de Crazy Jungle van Luxem. Ook het spookhuis Spuk van de Nederlandse exploitanten Sipkema en Lutjens zal aanwezig zijn. In dit spookhuis rijden de bezoekers met een karretje op rails door het parcours. Er zit een grote drop en verschillende afdalingen in het parcours, waardoor deze als een semi-achtbaan aanschouwd wordt.

 

Wie verfrissing zoekt van het lentezonnetje kan terecht in de Big Splash wildwaterbaan van Klünder. Wie niet bang is van hoogtes kan een ritje maken op de 60 meter hoge starflyer Around the World van de Nederlandse exploitant van der Beek. Thrillseekers kunnen zich vermaken in de Ghost Rider van Löffelhardt, de High Impress van Burghard, de Magic van Löffelhardt en de Konga van Küchenmeister. Ook reuzenrad Jupiter 2 van Glöbel is van de partij.

 

Hier vind je de volledige lijst van het grootvermaak die aangevuld zal worden met heel wat kleine attracties en drank- en eetstanden.

 

Euro Coaster – Buwalda-Fackler (NL)

Crazy Jungle – Luxem

Spuk – Sipkema-Lütjens (NL)

 

Big Splash – Klünder

Ghost Rider – Löffelhardt

Beach Party – Milz

Magic – Löffelhardt

High Impress – Oberschelp

Around the World – van der Beek (NL)

Konga – Küchenmeister

Juwel – Göbel

Heroes City XXL – Koevoets-de Vries (NL)

Autoscooter Sound Center 2 – Grass

Autoscooter – Loosen

 

 

 

Bronnen: kirmes-beschickungen, kermisvermaak