TPF filmpje: Toverland

In deze artikelreeks van Themeparkfreaks staan onze eigen filmpjes centraal. Op ons YouTube-kanaal kan je genieten van verschillende onrides, parkfilmpjes en shows. Vandaag nemen we je mee naar Toverland

 

Niet ver over de Belgische grens ligt het gezellige Toverland. Dit parkje is de laatste jaren gegroeid, en zal in 2018 nog groter worden door de komst van een nieuwe achtbaan, een bootvaart en een vernieuwde ingang.

Van de spannende houten achtbaan Troy, tot de kinderachtbaan Boomerang, allemaal zijn ze even leuk in Toverland. Zeker de Maximus Blitz Bahn is een mooi voorbeeld van een mooie en leuke rit. De waterattracties Djengu river en Backstroke zullen u zeker een nat pak geven.

Daarnaast zijn er tal van leuke kinderattracties en tal van leuke shows. Zo zie je in het filmpje de watershow Katara en de Bello Nock show. De laatste show was een tijdelijke show tijdens het zomerseizoen van 2016.

De beelden werden gemaakt door themeparkfreak Bob en de muziek is natuurlijk die van de andere leuke achtbaan in Toverland, Dwervelwind.

 

Veel Kijkplezier.