Nikkie Plessen presenteert haar collectie tijdens modeshow in Disneyland

Op 12 december presenteerde Nikkie Plessen haar SS18 NIKKIE, Selected by Kate Moss en DISNEY X NIKKIE collectie in Disneyland Paris. Naast de NIKKIE en Selected by Kate Moss collectie werd de unieke DISNEY X NIKKIE samenwerking op een bijzondere manier op de catwalk getoond door de Nederlandse ster Lil Kleine. Niemand minder dan Donald Duck kwam op als verrassing en liet de gasten samen met ontwerpster Nikkie Plessen een aantal leuke danspasjes zien.

 

Caro Daur, de zeer getalenteerde en mooie Duitse influencer, opende de NIKKIE SS18-modeshow, gevolgd door het internationale topmodel Maartje Verhoef, de Duitse tv-ster Lena Gercke, de Duitse influencer Stefanie Giesinger, de mooie Nederlandse influencer Claartje Rose, Charelle Schriek, de vriendin van Martin Garrix en meer.

Kate Moss, gekleed in NIKKIE, woonde de show bij vergezeld door haar dochter Lila Grace Moss, haar peetdochter Stevie Lee en de beroemde haarstylist Nicole Clarke (stylistvan Madonna, Cate Blanchett, Michelle Williams, Paloma Faith en vele andere beroemdheden). Lila Grace en Stevie Lee waren beiden gekleed in NIK & NIK, de kindercollectie van Nikkie Plessen. Naast Kate Moss zaten aan de ene kant ’s werelds beroemdste en meest bekroonde DJ, Martin Garrix en aan de andere kant Johnny de Mol.

Kate Moss:“Nikkie geeft altijd ongelooflijke shows en wat is een betere plek om de Donald Duck-collectie te vieren dan bij Disneyland Paris! We hadden zoveel plezier in het park, tijdens de show en op het feest, ik wilde niet weggaan.”

Nikkie Plessen:“Ik kan niet uitdrukken hoe blij en dankbaar ik ben met deze geweldige samenwerking met Disney. Natuurlijk is de locatie magisch, maar ik ben ook dankbaar voor alle gasten die naar de show zijn gereisd, alle internationale influencers en modellen die de show hebben gelopen en natuurlijk Lil Kleine die zo dapper en cool was om het Donald Duck-deel van de show te openen. Het voelt aan als familie, en zo schattig dat Kate haar dochter Lila Grace meenam om van de show te genieten…en dan het feit dat het live over de hele wereld werd gestreamd… Ik kan niet wachten om een ritje te maken in het Disneyland Park met mijn kinderen en nagenieten van alles wat er de laatste dagen is gebeurd.”

Onder de andere front row gasten waren Wendy van Dijk en dochter Lizzy, Albert Verlinde, Valerio Zeno, Fred van Leer, een van de grootste influencers wereldwijd Nikkie Tutorials, Nederlandse voetballegende Frank Rijkaard met zijn gezin, Monica Geuze, Pamela Reif, Ann-Kathrin Vida Brömmel. Vogue Duitsland, Vogue Nederland, Vogue China, Vogue Frankrijk, Instyle, Harper’s Bazaar, Grazia, L’Officiel and vele anderen. Zij zijn allemaal naar Parijs gekomen om de show te zien en een geweldige after party bij te wonen met Kate Moss en haar favoriete DJ uit Londen, Fat Tony.

De show was wereldwijd te zien via een livestream bij onder andere RTL Nederland, RTL Duitsland, BILD.DE, en ALIBABA voor China.

 

Voor alle looks: See now, Buy now. De Disney X NIKKIE-collectie wordt wereldwijd verkocht en is ook verkrijgbaar in Disneyland Paris in de Disney Fashion-boutique in Disney Village, Bay Boutique in Disney’s Newport Bay Club hotel en Galerie Mickey in het Disneyland Hotel.